Wanneer je aan iemand vraagt wat zijn of haar wens is dan is gezondheid het meest gegeven antwoord. Rijkdom komt op nummer 2, maar als je moet kiezen geld of gezondheid, waar kies jij dan voor?

Desondanks zien we steeds meer mensen met ziektes als overgewicht, kanker, Alzheimer en nog veel meer. Veel van deze ziektes hadden voorkomen kunnen worden door een gezondere levensstijl.

Om gezond te leven heb je twee zaken nodig:

– Kennis
– Betaalbare producten

Kennis
Steeds meer Amerikanen roepen “we don’t need medication but education”. Daarom vindt je op deze website een heel uitgebreid aanbod van gezondheidstrainingen. Gebruik deze!

Betaalbare producten
In de supermarkt kun je vers fruit en groenten vinden. Maar er zijn nog veel meer producten die kunnen bijdrage tot het voorkomen van ziektes of waarmee je sneller hersteld. Op deze website vind je producten die niet zo gangbaar zijn. Bovendien zorgen wij er voor dat ze nergens zo goedkoop te vinden zijn. Even kort door de bocht. Wij profileren ons als de Action van de gezondheid. Om de kosten laag te houden verkopen we uitsluitend online.

Onze acties

  • Iedere dag een nieuw product of cursus 100% gratis
  • Af en toe hebben we een gratis surprise aanbod. Je weet dan niet wat je krijgt, alleen dat het 100% gratis is en dat het alleen die dag “te koop” is.
  • Bij aanschaf van een product krijg je een gezondheidstraining gratis. Niet alleen voor jou, maar ook voor 3 vrienden van jou.

Wij geven een suggestie voor een training, maar je kunt zelf kiezen uit meer dan 100 titels.
Het team van Gezondheid Acties zoekt voor jou continue naar goede en relatief goedkope producten.
Heb jij suggesties of vragen? Neem dan contact op via info@gezondheidacties.nl