Deze pagina is bedoeld voor bedrijven die graag hun producten willen aanbieden op deze website.

Hoe werkt het?

Alleen zakelijke verkopers kunnen verkopen via Gezondheid-Acties. Het is niet mogelijk voor particulieren om te verkopen via Gezondheid-Acties.

Daarbij mogen alleen nieuwe Artikelen verkocht worden via Gezondheid-Acties.nl.  De Artikelen dienen gerelateerd te zijn aan  Gezondheid.

De website van Gezondheid-Acties bevat alleen aanbiedingen. Wij keuren dan ook eerst de producten goed, voordat deze op de website worden geplaatst ter verkoop. Om te kunnen verkopen via Gezondheid-Acties dient u een verkoop-account aan te vragen.

Het aanvragen van een verkoopaccount doet u door een mail te sturen naar info@gezondheid-acties.nl. In de mail vermeld u uw bedrijfsgegevens, de actie-product(en) die u wilt verkopen via de website van Gezondheid-Acties, de productomschrijving(en), productafbeelding(en)/video’s, de van-voor prijs, levertijd, verzendkosten en eventueel het maximaal aantal dat u wilt verkopen. Wij zorgen ervoor dat uw producten op de website worden geplaatst.

U ontvangt vervolgens via de mail, uw inloggegevens en instructies om de advertenties te kunnen onderhouden.

Voor ieder product is dus eerst goedkeuring vereist.
Onze marge is 20%. Wij sturen de bestellingen die bij ons binnenkomen rechtstreeks door naar u, zodat u kunt meteen kunt leveren.

U ontvangt na 3-4 weken (eerste week van de maand) een creditnota van de verkopen (dus 80%).

Gratis actie

Heeft u een product dat u graag onder de aandacht wilt brengen?
Iedere dag promoten wij een gratis product. Bespreek met ons het maximaal aantal dat u wilt weggeven. U krijgt exposer en adressen van klanten die uw product of dienst mogelijk vaker willen afnemen.

Voorwaarden

Wanneer u producten of diensten verkoopt via www.Gezondheid-Acties.nl gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Gezondheid-Acties.

Echter mag u als Externe Verkoper zelf bepalen of u kosten voor retourzendingen voor eigen rekening neemt of dat deze kosten voor de klant zijn. U dient de klant hier vooraf aan de bestelling over te informeren.